MAFHOUM ul QURAN

 

SURAH 109: Al-Kâfirûn

 

1.

Du Budbringer! Du har brukt mye tid og energi for å lede disse menneskene mot riktig vei. Du har gjort ditt beste for å redde dem fra ødeleggelse, men det later til at de ikke vil ta rett kurs. De tror fortsatt at du vil enten gi opp eller inngå kompromiss med dem, og derfor, i dette håpet, godtar de ikke denne avtalen. Så nå har tiden kommet da de skulle bli fortalt i klare og tydelige ord.)

 

Fortell åpenlyst dette til folk som er imot oppdraget ditt.

 

2-3.

"Min og deres destinasjon er ikke den samme, og stier som fører til våre forskjellige destinasjoner er heller ikke de samme. Mål som vi forsøker å oppnå er forskjellige, og midlene er også annerledes. Deres guddommer, og den jeg adlyder, er forskjellige. Deres begrep av lydighet er forskjellig fra mitt. Deres guder er formet ut fra deres egen fantasi og den jeg adlyder er Skaperen av hele universet! Dere tjener guddommer, og jeg anser lydighet til å tilsvare det å følge guddommelige lover og kommandoer. Vi har ingenting til felles, og derfor er et kompromiss med dere uaktuelt.

 

4-5.

Denne forskjellen kan ikke noen gang vurderes til å være midlertidig. Nei ikke i det hele tatt! Denne forskjellen er grunnleggende og prinsipiell. Denne forskjellen kan ikke viskes bort, verken nå eller noen gang i fremtiden.

 

Deres guddommer og den jeg adlyder, vil alltid være forskjellige. Deres lydighet betyr å tilbe disse guder, og min betyr å følge Guddommelige Lover og opprettholde deres ultimate suverenitet. Disse er uutslettelige forskjeller.

 

6.

Fordi deres program er forskjellig fra mitt, kan dere fortsette med deres og la meg forfølge min.

 

(Resultatene vil avsløre hvilket program som blir vellykket ~ 6:136, 10:41, 42:15, 60:4, 15:85, 73:10).