MAFHOUM ul QURAN

 

SURAH 110: An-Nasr

 

1.

(Etter å ha kommet med erklæringen nevnt i forrige Surah, bør du skille deg fra disse menneskene og begynner på neste del av programmet. Du vil se hvor raskt resultatene følger. Men ha det klart for deg at...)

 

Når støttesystemet er etablert (i et samfunn hvor alle hjelper hverandre og hvor et sentralt styre overvåker og hjelper de som er trengende) og seier er oppnådd i henhold til guddommelige lover, da vil motstand fra disse mennesker dø ut, og veier for den anbefalte livsstilen vil åpne opp.

 

2.

Og du vi se at folk vil bli med i den guddommelige samfunnsorden i grupper, den ene etter den andre (19:96)

 

3.

(Selv da må du ikke tro at oppgaven er over, og at målet er oppnådd. Nei, ikke i det hele tatt! Dette vil faktisk øke ditt ansvar)

 

Du bør bli intenst opptatt for å gjøre hans velferdssystem verdig all beundringer (94:7-8). På den tiden vil noen ondskapsfulle styrker prøve å luke konspirasjoner for å skape kaos. For å forsvare dette må du søke beskyttelse fra Forsørgeren. Hvis du gjør dette, så vil guddommelig bistand komme frem veldig fort.

 

(Denne meldingen er for hele nasjonen, inkludert den gjeldende så vel som kommende generasjoner. Fortell dem at de må bære ansvar av å følge dette programmet under alle omstendigheter. Hvis de går bort fra det eller blir late i dens gjennomføringen, så vil en annen nasjon som ikke vil være som dem, overta deres plass. De andre vil være bedre og vil derfor erstatte dere ~ 47:38.)